Een korte introductie

Rogier in de hangmat Ik ben een internet-, gadget- en techniekfanaat. Graag help ik computer en internetgebruikers bij het inzetten van techniek die het leven gemakkelijker maakt. Dit is mijn stekje op het internet, dat daaraan bijdraagt. Ik post vooral over productivity (slimmer werken), de grens tussen online en offline, handige tools en soms een persoonlijke noot.

Waarom blog ik hierover?

In het dagelijks leven help ik mensen vaak met van alles rondom productivity, lifehacking, gadgets, ICT, etc. Mensen stellen mij veel vragen over dit soort onderwerpen. Mijn input wordt vaak gewaardeerd en de reacties die ik erop krijg doet me goed. Ook heb ik soms ideeën waarvoor ik ergens een plek zoek.

Ik wil vaker terugkerende vragen en interessante ideeën uitwerken op een daarvoor opgezette site. Met deze blog kan ik op die manier meer mensen blij maken en mijn gedachten kwijt.

Blog ik nog meer, naast op deze site?

Jazeker, als ik iets te vertellen heb over Online Marketing, waarvoor we een fantastisch platform ontwikkelen bij Procurios, dan doe ik dat op deProcurios Blog. Als ik iets te vertellen heb over Arduino’s, dan doe ik dat op mijn Tinker Blog en als ik iets te vertellen heb over gadgets, dan doe ik dat op IntoGadgets.

Hoe kan ik je bereiken?

Heb je een vraag, tip of wat anders, spreek me dan aan op Twitter, Google+ of LinkedIn.

Ik hoop dat je wat hebt aan mijn schrijfsels. Groet, Rogier Rogier